Hygieniaosaaminen

    Lähetä viesti




    Seuraa meitä somessa

    Arla ja Unilever, Elintarviketehdas, Sipoo

    Suunnittelukohde Prosessi-, logistiikka-, laboratorio- ja toimistotilat
    Vuosi 1997-2010
    Laajuus 44 000 brm²
    Toimenpide Uudisrakennukset ja laajennukset
    Palvelut Arkkitehti-, LVI-, sähkö- ja kylmäsuunnittelu

    Lataa esite

    Diacor Terveyspalvelut terveysasema, Helsinki

    Suunnittelukohde Työterveyshuoltotilat
    Vuosi 2008
    Laajuus 1 100 brm²
    Toimenpide Peruskorjaus, Vuonna 1988 rakennetun kiinteistön 2.kerroksen muutossuunnittelu työterveysasemaksi
    Suunnittelualue Arkkitehti-, LVIA- ja sähkösuunnittelu

    Lataa esite

    Quality Control of Agricultural products in Egypt

    Laatulaboratorio, Kairo

    Suunnittelukohde Laboratorio-, Toimisto- ja Huoltotilat
    Vuosi 1993-2000
    Laajuus 1 200 brm²
    Toimenpide Uudisrakennukset
    Suunnittelualue Projektinjohto ja -valvonta, Arkkitehti-, LVIA-, kylmä- ja sähkösuunnittelu

    Lataa esite

    Valio Lapinlahden tehdas, Dry Blend – kuluttajatuotepakkaamo

    RE Groupin suunnittelutyö on osa Valion Lapinlahden tehtaan tuoteturvallisuutta. Hygieniaketju on katkeamaton raaka-aineiden tuotannosta lopputuotteeseen.

    Lue lisää