Tuotanto tehokkaammaksi putkistosuunnittelulla
RE Groupilla on vankka tuntemus elintarviketeollisuuden putkistosuunnittelusta ja pitkä kokemus elintarvikealan erityisvaatimuksista. Tunnemme hygieeniset sekä aseptiset prosessit läpikotaisin ja meillä on hyvä materiaali- ja laitetuntemus. RE Groupin putkistosuunnittelupalvelua voi käyttää joko uuden tehtaan investoinnin tai olemassa olevien tehtaiden saneerauksen suunnitteluun. Ajantasaisella putkistosuunnittelulla voidaan vähentää tuotehävikkiä sekä parantaa hygieniaa.
Tyypillisissä putkistosuunnitteluprojekteissa on aina
tavoitteena parantaa merkittävästi tuottavuutta verrattuna olemassa oleviin
tehtaisiin. RE Groupin putkistosuunnittelupalvelun avulla asiakkaamme saavat
käyttöönsä monipuoliset ja nykyaikaiset kokonaispalvelut koko putkistoprojektin
elinkaarelle aina heidän omien vaatimustensa mukaisesti. Prosessiputkistosuunnittelupalveluita
ovat muun muassa nestemäisten elintarvikeprosessien putkistosuunnittelu, muiden
nesteprosessien putkistosuunnittelu sekä käyttöhyödykeputkistojen suunnittelu
useilla eri teollisuuden aloilla.
Putkistosuunnittelulla pienempi hävikki ja parempi hygienia
Osaamme sijoittaa prosessiputkistot optimaalisiin paikkoihin huomioiden muiden järjestelmien ominaisuudet, koska tunnemme myös LVIA-tekniikan putkistojen ja käyttöhyödykeputkistojen rakentamisen vaatimukset. Oikeat putkisto- ja venttiiliratkaisut mahdollistavat tuoteajojen ja putkistopesujen rinnakkaisuuden. Kun tuoteajojen ja CIP-pesujen aikataulutus on optimaalinen, on tuotantokin tehokkaampaa.
Ammattilaisten tekemän putkistosuunnittelun etuja ovat muun
muassa putkistojen hyvä peseytyvyys, mikä parantaa huomattavasti putkistojen
hygieenisyyttä. Hyvä putkistosuunnittelun mahdollistaa eri tuotteiden
samanaikaisen valmistuksen ja pakkauksen. Otamme jokaisessa työvaiheessa huomioon
erilaisten prosessien putkistoille asettamat vaatimukset.
Ammattimaisella putkistosuunnittelulla hävikit pienenevät, jolloin myös kustannukset laskevat, hygienia paranee, jälkikontaminaatioriski minimoituu ja tuotantolaitteiden käyttöaste (OEE) tehostuu.
Putkistosuunnittelua elintarviketeollisuuteen
RE Groupilla on pitkä kokemus elintarviketeollisuuden
toimintatavoista ja vaatimuksista. Tunnemme järjestelmät hyvin ja meillä on
vankka kokemus hygieenisistä ja aseptisista prosesseista. Koko
suunnitteluprosessi nopeutuu ja tehostuu asiantuntijoiden tekemän putkistosuunnittelun
avulla.
RE Groupin suunnittelijat tietävät, miten elintarviketeollisuuden
prosessit ja järjestelmät suunnitellaan. Meillä on kokonaisvaltainen osaaminen
ruokatehdasinvestoinnin läpiviennistä kattaen prosessin, käyttöhyödykkeiden, rakennuksen
ja talotekniikan suunnittelun, hankintavaiheen ja käyttöönoton.