Tuotantokeittiöt ja ravintolat
RE-Suunnittelussa on vahva kokemus erilaisten tuotantokeittiöiden ja ravintoloiden suunnittelusta. Olemme olleet suunnittelemassa ruokapalvelun ja siihen liittyvän logistiikan rakennuksia mm. kaupungeille ja Puolustushallinnolle. Erilaiset tuotantoprosessit ovat meille tuttuja ja monialainen osaaminen antaa asiakkaallemme kokonaisuutta palvelevat ratkaisut. Hygienia, tuoteturvallisuus, tuotantotehokkuus, työolot ja -turvallisuus, logistiikka – otamme toiminnan vaatimukset huomioon eri suunnittelualojen näkökulmista.
Referenssit
Seinäjoen Ruokatalo
Seinäjoen kaupungin omistamasta keskuskeittiöstä toimitetaan kouluille ja päiväkodeille aterioita vuorokaudessa n. 12 000 kpl. Tilan yhteydessä on myös Seinäjoen kaupungin materiaalihallinnon keskusvarasto.
Voimian Pata
Hyvin tehty pohjatyö on avainasemassa yksityiskohtien suunnittelussa, jotta asiakkaan arkipäivä uudessa työympäristössä olisi tehokasta ja turvallista. Tutustu Pirkanmaan Voimia Oy:n uuden tuotantokeittiön arkkitehtisuunnitteluun.
Aiheeseen liittyvät blogikirjoitukset
Hygieniaosaaminen on osa suomalaista vientivalttia
Suomalaiset elintarvikkeet tunnetaan puhtaina ja laadukkaina tuotteina. Yleensä aiheen käsittelyssä tuodaan esille puhdas luonto, luonnonmukaiset raaka-aineet sekä kontrolloitu ja säädelty jalostus kuluttajatuotteeksi. On kuitenkin huomioitavaa, että tuotteiden logistiikkaan, valmistukseen ja varastointiin tarvitaan huipputasoista hygieniaosaamista ja prosessien tuntemusta.
Haluamme auttaa sinua, ota yhteyttä
Ammattitaitoiset ja osaavat suunnittelijamme ovat täällä sinua varten.
Olemme kumppanisi suunnitteluprosessin alusta loppuun.